🙂Vi har camperet i mange lande i tidens løb, vi har både været i Sverige, Norge, Tyskland, Østrig, Ungarn, Slovenien, Kroatien, Italien, Schweitz, Frankrig, Holland og Belgien , Luxemborg og vi har endda også haft 2 overnatninger i telt i Indien! - men vores nuværende foretrukne campingplads ligger i Ribeauville i Alsace, Frankrig - her har vi været omkring 15-16 gange, i 2016 + 2017 havde vi den fornøjelse af vores ældste datter Trine med familie også havde valgt at trække deres campingvogn med til Ribeauville, det har været dejligt at være tæt sammen med dem i disse ferier.

Midt i august plejer vi at stille vognen fast op på Ribe Camping, hvor vi så er blevet indtil forsæssonen starter i Bork havn Camping; men vi trives godt med det og har lært rigtig mange herlige mennesker at kende - MEN fra 2021 har vi valgt at lade vognen stå på Ribe camping 12 måneder om året, så vi er blevet fastliggere med hud og hår, og vi elsker det.
Vi kører stadig sydpå, men siden 2018 har vi haft vores telt med - det er et 32 m2 stort lufttelt som vi har haft stor glæde af - læs mere herom, jeg har skrevet dagbog fra de sidste 4 campingture med teltet!